torsdag 21. mai 2015

Tablå

Vi hadde en oppgave der vi skulle lage en tablå. Det er at man gjenskaper et bilde. Vi skulle velge et kort der det var bilde av et eller flere mennesker. Vi valgte å gjenskape dette bildet: 

Jeg jobbet sammen med Elisif, og vi måtte ta bilde av en av oss, og prøve å lage det så likt som mulig som det ovenfor. Bilde vi prøvde å gjenskape ser slik ut: 

Vi prøvde å lage bilde så likt som mulig det ovenfor, men samtidig prøve å modernisere dert. Her så vi mye på lys og skygge, og hvordan det virket på stemningen på bildet og utrykket på fjeset til jenten/damen. Vi så at det var et par sko som lå på gulvet til venstre siden av damen og til høyre lå det en vase. Selve damen så det ut som var ned på huk på et teppe. Klærne prøvde vi å gjenskape ved å finne noe vi har som har lik farge og mønster. Kjolen og jakken jeg har på meg på bildet var ikke helt lik det damen hadde på seg, men det var det nærmeste vi kom fram til. Det er en skygge bak på veggen bak damen, og den prøvde vi å gjenskape ved å lage en skygge av damen på veggen bak henne. 
Nå når jeg ser på bildet, syns jeg vi burde ha flyttet alt litt til høyre, fordi den ene dørkarmen er med på bildet, og det ødelegger bildet litt, og vinkelen blir litt forstyrret. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar